Yksityistoiminta


KARSINOITA VAPAANA: 1
PIHATTOPAIKKOJA VAPAANA: 1

Kuten monilla muillakin talleilla myös meiltä löytyy yksityistoimintaa. Yksityistoiminta tarkoittaa sitä, että voit vuokrata hevosellesi karsinan talliltamme. Meiltä löytyy myös hoitopaketteja, joista on apua hevosen hoidossa jos itsellä on kiireitä. Paketteina meiltä löytyy karsinapaketti, peruspaketti ja täysihoitopaketti (jokaiseen pakettiin kuuluu tallin kentän, maneesin ja maastojen käyttö vapaasti, kunhan vai muistaa siivota omat jäljet.)

Yksityisten hevosten omistajien kuuluu maksaa aina vuokra, eli se hinta minkä paketin on ottanut. Vuokra kuuluu maksaa, joka kuukausi ja jos sitä ei ole maksettu saa omistaja yhden varoituksen. Kolmesta varoituksesta omistaja ja hevonen karkoitetaan tallista.

Kuten hoitajienkin, yksäreidenkin omistajien on kirjoitettava tarinoita, jotta ansaitsisivat viertuaalieuroja. Virtuaalieuroilla eli ve voit ostaa valmennuksia ja tallikaupoista tuotteita. Tallikauppamme ovat Varusteponi, Equestrian Pro, sekä Provando Shop

KAAPIT     -     FOORUMI

Yksityiseksi pääseminen
Kun haluat tuoda oman hevosesi tallillemme katso ensimmäiseksi onko vapaita karsinapaikkoja jäljellä. Jos karsinoita on jäljellä laita minulle vapaasti kirjoitettu viesti vieraskirjaan ja kerro haluavasi majoittaa hevonen/hevoset tallillemme. Olisi hyvä jos kertoisit samalla hevosen tietoja eli ainakin nimi ja lempinimi, ikä, sukupuoli, rotu, säkäkorkeus ja osaaminen (esim. heb ja 90cm). Muita hyviä tietoja olisi myös hevosen omistaja ja kasvattaja, sekä erilliset hoito-ohjeet. Kerro ihmeessä myös jotain hevosen luonteesta. Otan mielelläni vastaan myös linkkejä hevosen kuviin. Kuvia voi olla miten monta tahansa, mutta ainakin kaksi vaakakuvaa olisi hyvä olla. Viimeisenä asiana voit kirjoittaa itsestäsi esittelyn niin lisään sen sinun kaappiisi.

Yksityishevoset ja omistajat
joulukuu
Savas & Tatjana
Luka & Kimberly
Sokeri & Jenny

Hoitopaketit


KARSINAPAKETTI

Hinta 5 ve/kk

- Karsina
- Tarhaus jos pyydetty
- Heinien jako (aamu, päivä, ilta)

PERUSPAKETTI

Hinta 10 ve/kk

- Karsina
- Tarhaus
- Kaikkien ruokien jako (ruokien pitää olla valmiina)

TÄYSIHOITOPAKETTI

Hinta 15 ve/kk

- Karsina + siivous
- Tarhaus
- Kaikkien ruokien jako (ruokien pitää olla valmiina)
- Liikuttaminen maastakäsin

Jokaiseen pakettiin kuuluu karsina ja lisähintaan voimme tehdä muutoksia kaikkiin paketteihin. Olemme siis avoinna kaikille mahdollisille tarjouksille! Jos sairastut, etkä pääse hoitamaan hevostasi ota meihin yhteyttä niin hoidamme hevosen.