Tallin toiminta


Sinisimpukka järjestää monenlaista toimintaa ympäri vuoden ja tältä sivulta löydät niistä kaikista tarkempaa tietoa. Tallin päätoimintana on tuttu ja turvallinen hoitajatoiminta, joka perustuu hoitohevosen kanssa puuhailuun tarinoiden ja piirrosten avulla. Hoitaminen Sinisimpukassa on rentoa ja melko vapaamuotoista. Tallin omistaja on kuitenkin tarkka että hoitohevonen hoidetaan huolellisesti ja tavaroista pidetään huolta asianmukaisesti. Hae mukaan meidän hoitajapoppooseemme, jos innostuit!

Hoitotoiminnan ohessa tallilla pyörii yksityisiä omistajia hevosineen. Nämä ratsukot tuovat sopivasti lisämaustetta tallin arkeen omilla tarinoillaan. Yksäreillä on käytössä kaikki tallin tilat, kunhan kaikki muistavat vain siivota omat jälkensä käytön jälkeen. Yksityisten omistajat ovat yhtälailla tervetulleita osallistumaan kaikkiin tallilla järjestettäviin tapahtumiin niin kuin hoitajatkin.

Hevoset tarvitsevat paljon liikuntaa, joten tallilla pyörii viikoittain eri tasoisia ratsastustunteja. Kovan tason konkariopettajamme Anne ja Mikael vastaanottavat kaikki oppilaat hymyssä suin tunneilleen. Ratsastustunneilla pääsee hiomaan kouluratsastusta, hyppäämään erilaisia estetehtäviä ja maastoilemaan vaihtelevissa maisemissa. 

HOITAJATOIMINTA    -    YKSITYISTOIMINTA    -    TUNTITOIMINTA    -    TAPAHTUMAT

© Zuzana Buráňová
© Zuzana Buráňová

Ratsastustunnit

13.01.2023 Leikkitunti
25.11.2022 Maastotunti

Tapahtumat

17.12.2022 Tallin joulukoristelu
19.4.2020 Huhtikuinen maasto

Tämä on virtuaalitalli
Tekstit © Yada, ylägrafiikan kuva © Pixabay
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita