Ekstratehtävät

Ekstratehtävät ovat hoitajille ja yksityisten omistajille tarkoitettuja pieniä tehtäviä joiden tarkoituksena on antaa vähän lisätienestiä oman kaappinsa kassaan. Ekstratehtäviä voi liittää tarinoiden yhteyteen tai tehdä aivan oman tarinan jostakin tehtävästä. Tehtävien tekeminen on täysin vapaaehtoista.


Lolan kanssa käppäilyä

Lola on edellisenä päivänä tullut Mikaelin kanssa kilpailuista ja tänään tamma pitäisi liikuttaa kevyesti. Menisitkö taluttamaan Lolaa maastoon? Ota Aava mukaan kaveriksi.

5 v€

Aava

Tallikoiramme Aava on iloinen ja energinen narttu, joka nauttii rapsutuksista. Leikkisitkö koiran kanssa, heittelet vaikka lumipalloja tai keppiä?

5 v€

Räjähtänyt satulahuone

Torstaina Yadan tullessa maneesista talliin viimeisen ratsatustunnin jälkeen häntä odotti yllätys, joka ei ehkä ollut niin mieluinen. Satulahuone oli, kuin pommin jäljiltä. Olisitko sinä valmis auttamaan Yadaa satulahuoneen siivoamisessa?

10 v€

Papun hoitamista

Tallille on saapunut uusi suomenhevonen, musta Papu-tamma. Voisit harjailla Papun huolellisesti ja puhdistaa myös kaviot.

10 v€

Tunnin suunnittelua

Yadalla on tänään niin kiireinen päivä että apuakäsi tuntien suunnittelussa ei olisi pahitteeksi. Laadi valmis tuntisuunnitelma HeC-tasoiselle koulutunnille. Tunnin aiheena on pohkeenväistö.

15 v€

Aamutalli

Liinu on tullut kipeäksi, joten Yada tarvitsisi apukäsiä aamutalliin. Olisi hevosten ruokintaa, tallin siivousta ja satulahuopien pyykkäämistä.

15 v€

Tepsun temppukoulu

Tepsu osaa jos monenmoisia temppuja mutta taitoja pitäisi harjoitella aika ajoin. Yadalla ei ole tällä hetkellä siihen aikaa, joten olisitko sinä innokas?

20 v€

Kadonneet kukkapuskat

"Mitä nyt taas?!" kuului Yadan vihainen huudahdus hänen talonsa kuistilta. Eilen istutetuista vaaleanpunaisista pelargonioista oli vain vihreät varret jäljellä. Kuka ryökäle saattoi tehdä näin hienoille istutuksille?

25 v€

Tämä on virtuaalitalli
Tekstit © Yada, ylägrafiikan kuva © Pixabay
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita