Hoitajatoiminta


VAPAITA HOITOHEVOSIA: 10 kpl

Hoitajatoiminta on tallimme a ja o, ilman sitä talli ei olisi nyt tässä. Jokaiselle tallin hevoselle otetaan yksi reipas hoitaja, jonka tulee hoitaa hoitoheppaansa vähintään kerran kuukaudessa. Perinteisin tapa kuitata hoitaminen on tarinoimalla tarinakirjaan, välillä myös esim. tapahtumaan tai ratsastustunnille osallistuminen kuittaa hoitamisen. Niistä on kuitenkin aina maininta tapahtuman yhteydessä. Jokainen hoitaja saa itselleen oman kaapin hoitamisen aloitettuaan. Kaappiin kirjataan hoitajat tiedot ja sinne kerääntyy virtuaalieurot, sekä muut tavarat ja palkinnot mitä hoitaja ansaitsee.

Hoitajat pitävät huolen hevosen varusteista ja kiinnittävät huomiota hevosen hyvinvointiin. On tärkeää puhdistaa aika ajoin hevosen ruoka- ja juomakupit, sekä pestä harjat. Hoitohevosta on lupa liikuttaa mutta se tulee tehdä kohtuuden nimissä niin että hevosella on vapaapäiviä viikossa ainakin yksi. Sen lisäksi yksi kevyempi liikutus viikossa ratsastustuntien ohessa ei olisi pahitteeksi, se voisi olla esimerkiksi maastolenkki kävellen tai vaikka irtojuoksutusta maneesissa.

Hoitotarinoista hoitajat saavat v€ eli virtuaalieuroja. Virtuaalieuroilla voi ostaa valmennuksia, tunteja, sekä tallikaupoista kaikkia mahdollisia tavaroita. Virtuaalieuroja on mahdollista ansaita myös extratehtävillä, tapahtumista tai kilpailuista. Jokaisen tallilaisen kaapissa on lisäksi puhelin, johon tulee aika ajoin viestejä, joista voi ansaita lisätienestiä. Kannattaa siis seurailla ahkerasti puhelinta.

Tallikauppamme ovat Varusteponi, Equestrian ProProvando Shop ja Ruusupihan varustepuoti

KAAPIT     -     EKSTRATEHTÄVÄT     -     TARINAKIRJA

Hoitajaksi hakeminen

Hoitajaksi haetaan tallin vieraskirjan kautta omalla vapaamuotoisella hakemuksella. Ennen viestin lähettämistä sinun on hyvä tarkistaa että tallilla on vapaita hoitohevosia. Jos tallin kaikilla hevosilla on jo hoitajat voimme mahdollisesti ottaa myös toisen hoitajan jollekin hevoselle, katsotaan tilanteen mukaan.

Vieraskirjaan kirjoittamassasi viestissä on hyvä olla mukana hieman esittelyä itsestäsi ja hevostaustastasi. Sen lisäksi voit esimerkiksi kertoa miksi haluaisit juuri Sinisimpukan talliporukkaan ja mikä hevosista tai poneista olisi mieluisin hoidokki. 

Kuittaukset kuukausittain

maaliskuu
Rosa ja Hessu
Emppu ja Kaapo

Hoitajien tehtäviä

  • Hevosen siisteys (harjaaminen, häntä ja harja, pesu jos tarpeen jne.)
  • Varusteiden huolto
  • Karsinan siivous ja mahd. muiden tallitöiden tekeminen
  • Hevosen harjojen ja harjalaatikon pesu
  • Alkeistuntilaisten auttaminen
  • Hevosen liikutus, jos ei ole tunneilla sinä päivänä
  • Kunnon tarkastus (jos on sairas tms. ilmoita Yadalle)
Tämä on virtuaalitalli
Tekstit © Yada, ylägrafiikan kuva © Pixabay
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita