Hoitajatoiminta


VAPAITA HOITOHEVOSIA: 1

Hoitajatoiminta on tallimme a ja o, ilman sitä talli ei olisi nyt tässä. Jokaiselle tallin hevoselle otetaan yksi reipas hoitaja, jonka tulee hoitaa hoitoheppaansa vähintään kerran kuukaudessa. Hoitamisen voi kuitata esimerkiksi hoitokirjaan tarinoimalla, tapahtumaan osallistumalla tai kuvan piirtämisellä. Tapoja on monia ja vain luovuus on rajana. Jokainen hoitaja saa itselleen oman kaapin hoitamisen aloitettuaan. Kaappiin kirjataan hoitajat tiedot ja sinne kerääntyy virtuaalieurot, sekä muut tavarat ja palkinnot mitä hoitaja ansaitsee.

Hoitajat pitävät huolen hevosen varusteista ja kiinnittävät huomiota hevosen hyvinvointiin. On tärkeää puhdistaa aika ajoin hevosen ruoka- ja juomakupit, sekä pestä harjat. Hoitohevosta on lupa liikuttaa mutta se tulee tehdä kohtuuden nimissä niin että hevosella on vapaapäiviä viikossa ainakin yksi. Sen lisäksi yksi kevyempi liikutus viikossa ratsastustuntien ohessa ei olisi pahitteeksi, se voisi olla esimerkiksi maastolenkki kävellen.

Hoitotarinoista hoitajat saavat v€ eli virtuaalieuroja. Virtuaalieuroilla voi ostaa valmennuksia, tunteja, sekä tallikaupoista kaikkia mahdollisia tavaroita. Virtuaalieuroja on mahdollista ansaita myös extratehtävillä, tapahtumista tai kilpailuista. Jokaisen tallilaisen kaapissa on lisäksi puhelin, johon tulee aika ajoin viestejä, joista voi ansaita lisätienestiä. Kannattaa siis seurailla ahkerasti puhelinta.

Tallikauppamme ovat Varusteponi, Equestrian ProProvando Shop ja Ruusupihan varustepuoti

KAAPIT     -     EKSTRATEHTÄVÄT     -     FOORUMI

Hoitajaksi pääseminen

Hoitajaksi pääseminen on yksinkertaista ja helppoa. Joka kuukausi julkaisemme hoitajahaun foorumille. Sinne voit kirjoittaa vapaamuotoisen hakemuksen hoitajan pestistä. Samaan tekstiin voit myös kirjoittaa itsestäsi esittelyn missä olisi tietoa luonteesta ja ulkonäöstä. Esittelyn voit kirjoittaa myös jälkikäteen tänne ja lisäksi voit lisätä sinne pari kuvaa itsestäsi. 

Hoitaminen edellyttää foorumille rekisteröitymistä, joten jos hakemuksesi hyväksytään sinun pitää rekisteröityä foorumille. 

Kuittaukset kuukausittain

joulukuu
Enni ja Kapu
Emma ja Lola
Kastanja ja Fabio ✅
Linnea ja Vinur ✅

tammikuu
Enni ja Kapu
Emma ja Lola
Kastanja ja Fabio
Linnea ja Vinur
Karoliina ja Hessu
Emppu ja Daisy ✅
Vivian ja Kaapo ✅

Hoitajien tehtäviä

  • Hevosen siisteys (harjaaminen, häntä ja harja, pesu jos tarpeen jne.)
  • Varusteiden huolto
  • Karsinan siivous ja muiden tallitöiden tekeminen
  • Hevosen harjojen ja harjalaatikon pesu
  • Alkeistuntilaisten auttaminen
  • Hevosen liikutus, jos ei ole tunneilla sinä päivänä
  • Kunnon tarkastus (jos on sairas tms. ilmoita Yadalle)
Tämä on virtuaalitalli
Tekstit © Yada, ylägrafiikan kuva © Pixabay
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita