Tuntitoiminta


Sinisimpukassa järjestetään ratsastustunteja aktiivisesti joka viikko niin tallin vakioasiakkaille, kuin ulkopuolisillekin ratsukoille. Kuvitteellisesti ratsastustunnit pyörivät arkipäivisin (ma, ti, ke, to ja pe) ympäri vuoden, kesätaukoa lukuun ottamatta. Tuntikalenterin voit tsekata alhaalta. Tämän pohjalta hoitajien ja yksityisten omistajien on helpompi kirjoitella omia tarinoitaan ja esimerkiksi tarkkailla milloin maneesi ja kenttä ovat vapaina.

Tunneille on mahdollista myös osallistua mutta ainoastaan silloin, kun tunneista ilmoitetaan aikaisemmin foorumilla ja tallin nettisivuilla. Tunneille ilmoittaudutaan foorumille ja ne järjestetään, jos osallistujia on yli kolme (3 hlö). Ratsastustunneilla teitä palvelee monipuolinen hevosjoukkomme ja hevostoiveita tunneille on aina mahdollista esittää ilmoittautumisen yhteydessä. Tunnit pitää pääsääntöisesti opettajamme Mikael ja Anne. Kuitenkin välillä kentän keskellä voi nähdä pyörivän Yadan tai Liinun.

Tunnit kuitataan foorumille joko tarinan kirjoittamisella, pikakuittauksella tai kuvan piirtämisellä. Osallistujat kirjoittavat tarinan tuntikirjoitelman ja opettajan lyhyen kommentin perusteella. Tuntikirjoitelma ja opettajan kommentit julkaistaan samana päivänä milloin tuntikin järjestetään. Pikakuittauksella voi korvata tarinan kirjoittamisen ja se julkaistaan foorumille seuraavassa muodossa: ratsastaja / ratsu / tunnin nimi / aihe & pvm. Ratsastustunti on kuitattava viikon sisällä tunnin päivämäärästä tai suoritusta tunnista ei hyväksytä.

Tunneista tallin vakioasiakkaat ansaitsevat tuntipisteitä, joilla voi lunastaa tavaroita tallikaupoista tai esimerkiksi ilmaisia valmennuksia. Tunneilla voi myös maksaa hevosvuokran tallin kilpailuissa. Jokaisesta tunnista, josta oppilas on kirjoittanut tarinan tai piirtänyt kuvan hän ansaitsee viisi tuntipistettä (5 tp). Pikakuittauksesta kertyy yksi tuntipiste (1 tp). 

Osallistuminen

Tunneille ilmottaudutaan aina foorumin ratsastustunnit -postaukseen. Jos osallistujia tulee alle kolme henkilöä, silloin tuntia ei järjestetä. Ulkopuoliset ratsastajat voivat kertoa omasta ratsastustasostaan ilmottautumisen yhteydessä. Hevostoiveita voi esittää samaan viestiin.

Osallistujien tuntipisteet

Emppu 5 tp
Iida 5 tp
Lisa 5 tp


Tulevat ratsastustunnit:

  • 24.1.2023 estetunti
  • 30.1.2023 puomitunti

Menneet ratsastustunnit:

  • 18.1.2023 koulutunti
  • 13.01.2023 Leikkitunti
  • 25.11.2022 Maastotunti

Ratsastustunnit


Tuntikalenteri


Hevosten tuntikalenteri 16.1.-22.1.2023

viikko 3


  • Yleistunnilla on sopivassa suhteessa koulu- ja esteratsastusta. Tunteja pitää vaihdellen Yada, Mikael ja Anne.
  • Estepainotteisella tunnilla painotetaan kouluratsastuksen ohella enemmän esteratsastusta erilaisten puomi-, kavaletti- ja estetehtävien avulla. Mikael opettaa pääsääntöisesti esteryhmiä.
  • Koulupainotteisella tunnilla keskitytään nimensä mukaisesti kouluratsastukseen, eikä esimerkiksi estetunteja ole. Välillä mielen virkistykseksi on puomi- ja kavalettitehtäviä. Anne opettaa pääsääntöisesti kouluryhmiä.
  • Maastotunnilla pääset Liinun kanssa maastoilemaan tallin lähiympäristöön. Tunneilla maastoillaan vaihtelevissa ympäristöissä ja yllättäviä tilanteita voi tulla, joten hevonen hallittava kaikissa askellajeissa.
  • Alkeiskurssi on tarkoitettu hevosista ja ratsastuksesta innostuneille ihmisille. Aikaisempaa kokemusta hevosista tai ratsastamisesta ei tarvitse olla. Yada opettaa alkeiskurssit.
Tämä on virtuaalitalli
Tekstit © Yada, ylägrafiikan kuva © Pixabay
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita