Tinkebel "Tepsu"

Rotu: Shetlanninponi
Ikä: 19 vuotta / s. 14.4.2003
Sukupuoli: Ruuna
Säkäkorkeus: 98 cm
Väri: Rautias
-----
Omistaja: Yada, (VRL-14734)
Kasvattaja: Evm
Rekisteröity: VH22-017-0178
Hoitaja: -
-----
Varusteväri: Hoitaja saa päättää
Osaaminen: Ko: hec & ye: 70cm
Muuta: Hoidetaan pesarissa, kylmäys letkuilla, varo hampaita!

Tepsun päiväkirjaan 🔜


Luonne:

Tepsu on tallin vanhin, sekä myös pippurisin nelijalkainen. Ruunalla on elämänkokemusta jo 19 vuoden takaa ja sen kyllä huomaa. Tepsu osaa nimittäin jos minkälaisia temppuja ja metkuja ihmisten pään menoksi. Yhdelläkin kertaa ponia etsittiin koko päivän, sillä se oli onnistunut karkaamaan tarhastaan. Illansuussa Tepsu löydettiinkin omasta karsinastaan popsimassa iltapöperöitä, kukaan ei tiennyt missä se oli koko päivän piileksinyt.

Hoidettaessa Tepsu näyttää mielellään hapanta naamaa ja jos katse herpaantuu voi päästä Tepsun hampaiden uhriksi. Onneksi ruuna antaa sen verran sääliä, että ei pure kovaa vaan näykkäisee vain hieman. Lasten kanssa Tepsu osaa onneksi olla nätisti ja katselee korvat tötteröllä, kun he harjailevat häntä. Varusteiden laitossa Tepsu on yleensä ihmeellisen kuuliainen ja antaa laittaa satulavyöstä kuolaimiin kaikki remmit ilman ongelmia.

Ratsastaessa Tepsu on joko, kuin ruutitynnyri tai toinen vaihtoehto on kilpikonna. Välimuotoja ei olla nähty ja sen takia Tepsun kanssa ratsastuksesta ei ikinä tule tylsää. Tepsu käy satunnaisesti ratsastustunneilla, mutta lähinnä vain osallistuu tallin tapahtumissa järjestettäviin talutusratsastuksiin. 

Lastaus sujuu ongelmitta, mutta kengityksessä saa olla varuillaan. 

tämä on virtuaalihevonenKilpailukalenteri

Näyttelyt

11.4.2020 - Sysälä - Match Show - SIN2