Hoitajatoiminta


Hoitajatoiminta on tallimme a ja o, ilman sitä talli ei olisi nyt tässä. Jokaiselle tallin hevoselle otetaan yksi reipas hoitaja, jonka tulee hoitaa hevosta vähintään kerran kuukaudessa. Jos kuukauteen ei ole tullut hoitotarinaa foorumilla sijaitsevaan hoitokirjaan sinulle tulee varoitus ja kolmesta varoituksesta sinun kaappisi poistetaan. 

Äskeinen saattoi kuulostaa hieman dramaattiselta mutta ei hätää Sinisimpukassa hoitaminen on rentoa puuhaa, eikä siitä kannata ottaa turhaa stressiä. Lomaa saa aina, kun kysyy! <3

Hoitotarinoista hoitajat saavat ve eli virtuaalieuroja. Virtuaalieuroilla voi ostaa valmennuksia, tunteja, sekä tallikaupoista kaikkia mahdollisia tavaroita. Tallikauppamme ovat Varusteponi, Equestrian Pro ja Provando Shop.

KAAPIT     -     EXTRATEHTÄVÄT     -     FOORUMI

Hoitajaksi pääseminen

Hoitajaksi pääseminen on yksinkertaista ja helppoa. Etsit itsellesi sinua eniten miellyttävän nelijalkaisen, jolla ei vielä ole hoitajaa ja pyydät sitä vapain sanoin vieraskirjassa hoitsuksesi. Samaan tekstiin voit myös kirjoittaa itsestäsi esittelyn, jonka laitan kaappiisi. Olisi myös kiva, jos laittaisit lomakkeeseen, että miksi juuri se hevonen ja miten päädyit Sinisimpukkaan. Se ei kuitenkaan ole pakollista, mutta voisi antaa lisäpisteitä hoitsun saamiseen.

Hoitajien tehtäviä

- Hevosen siisteys (harjaaminen, häntä ja harja, pesu jos tarpeen jne.)
- Varusteiden huolto
- Karsinan siivous ja muiden tallitöiden tekeminen
- Hevosen harjojen ja harjalaatikon pesu
- Alkeistuntilaisten auttaminen
- Hevosen liikutus, jos ei ole tunneilla sinä päivänä
- Kunnon tarkastus (jos on sairas tms. ilmoita Yadalle

Kuittaukset kuukausittain

lokakuu
Stella ja Milo 
Awana ja Daisy
April ja Kaapo
Lea ja Tepsu